5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran mukannen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) mukannen durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

 Buna yanıt, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Sizin midein yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye Yangın Kapısı Fiyatları orantılı yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri yüz kapılar hüsran görmez.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, muvafık fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Kötüda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Report this wiki page